Antonio Molle presenta els seus esbossos 2022

El passat dia 5 de novembre la Falla Antonio Molle-Gregorio Gea revelava els esbossos de les seues falles 2022 a través dels artistes Paco Cuadros i David Zahonero.

Juntament amb aquests artistes, l’acte va estar presidit pels representants d’aquest exercici, Mª Teresa Martínez Bellver com a Presidenta i Ana Rondan Villar com a Fallera Major i pels infantils Daniel Mercé López i Andrea Santisteban Villar.

Una vegada descoberta la maqueta, amb l’ajuda de la Fallera Major, Ana Rondan, els artistes van explicar als assistents els detalls de la falla que porta per lema «Habemus Falla», en la qual intentaren caracteritzar les Falles a través del món romà.

“Música Mestre” és el lema que han triat els artistes per al projecte infantil que representarà un homenatge a la música, tant clàssica com moderna i sobretot a la valenciana. Paco Cuadros ha destacat que com a novetat, cada escena portarà un codi QR per a poder escoltar la música que representa.

Una vegada exposats els projectes es va procedir a la simbòlica signatura de contractes entre els representants i els artistes com és tradicional en aquesta Comissió.

La Presidenta, Mª Teresa Martínez, va manifestar que tant ella com la seua comissió estan molt il·lusionats en aquests projectes ja que tornen a depositar la confiança en dos grans artistes que ja van tindre l’oportunitat de plantar en anys anteriors.