Falla L’Eliana-Cid en la Gala de la Cultura

Este cap de setmana la Falla L’Eliana-Cid es va vestir amb les seues millors gales per a arreplegar un any més els seus merescuts premis en les Gales de la Cultura 2018 que organitza Junta Central Fallera.

El divendres 19 de gener, en el Palau dels Arts, la Comissió arreplegava en mans del President, Roberto Tarín, i de la Fallera Major, Marta Corredera, junt amb els responsables de l’obra, el 4t premi a la millor obra en categoria promoció, del XLIV Concurs de Teatre en Llengua Valenciana, amb l’obra “De la llimassa al xampany”.gala2

gala3

 

També en el mateix escenari, la fallera Laura Sánchez Pararmo va ser premiada amb el 2n premi del XXII Concurs Juvenil de Declamació en Llengua Valenciana.

 

 

 

 

 

 

 

gala4  En la vesprada del dissabte 20, la Gala Infantil de la Cultura 2018, també va estar representada per la Falla L’Eliana-Cid, a través de la seua fallera Isabel Landete Bou, guardonada amb el 1er. premi del LVI Concurs de Declamació Infantil en Llengua Valenciana en categoria B. Va arreplegar el premi Ana Gandia Terrero.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *